Suorahaku

Suorahaku

Mistä parhaat osaajat asiakaspalvelun avainrooleihin? Me löydämme timanttiset asiakaspalvelun ammattilaiset kattavasta verkostostamme - syvällisellä ymmärryksellä täytettävästä työtehtävästä.

Avainhenkilö vaihtaa toisiin töihin? Organisaatio tarvitsee uutta verta ja osaamista? Organisaatiota ja sen rooleja järjestellään uusiksi? Suorahaku on tehokas ja nopea täsmäkeino akuutin osaamispuutteen paikkaamiseen.

Jutellaanko lisää?

Tunnemme suomalaisen asiakaspalvelun avaintekijät

Parhaat tyypit eivät lue työpaikkailmoituksia

Kun omista joukoistanne ei löydy saappaisiin sopivaa tekijää, me etsimme sopivan osaajan. Oikea henkilö löytyy, tarvitsitpa asiakaspalvelun johtajaa, palveluesimiestä tai asiantuntijaa. Kun kaipaat syvää asiakaspalvelun osaamista, kokeneita tyyppejä ja parhaiden käytäntöjen hallintaa, me löydämme tarpeeseesi sopivan tyypin.

Älä käytä aikaasi työpaikkailmoitusten kirjoittamiseen ja satojen työhakemusten lukemiseen. Valtaosa potentiaalisista osaajista ei ole aktiivisessa työhaussa. Siksi työpaikkailmoitukset eivät tavoita heitä.

Troolauksen sijaan huolella valittuja täsmäosaajia

Ymmärrämme syvällisesti eri asiakaspalvelutehtävien vaatimukset

Pitkä kokemuksemme suomalaisen asiakaspalvelumarkkinan eri rooleissa on rakentanut meille Suomen parhaan verkoston koulutettuihin ja kokeneisiin asiakaspalvelun osaajiin. Olemme asiakaspalvelumarkkinan risteyskohdassa, jossa tapaamme ja käymme päivittäin keskusteluja asiakaspalvelun kovan luokan tekijöiden kanssa. Moni asiakaspalvelun ammattilainen kertoo meille myös urasuunnitelmistaan.

Tunnemme asiakaspalvelun ja sen eri tehtävien vaatimukset ja sudenkuopat. Tunnemme myös asiakkaidemme tilanteet; ja ihmiset, joiden kanssa haettava henkilö toimii. Siksi emme esittele loputtoman pitkiä listoja tarjokkaista vaan poimimme huolella ne sinulle soveltuvimmat kandidaatit.

Soveltuvimmat ammattilaiset nopeasti ja riskittömästi

Pääset riskittömästi liikkeelle. Haun käynnistäminen maksaa vain syntyvien kulujen verran, jonka jälkeen maksat vain tuloksista. Sopivia kandidaatteja löytyy usein jo muutamissa viikoissa. Tähän mennessä olemme aina löytäneet asiakkaallemme sopivan henkilön.

Mainio tapa varmistua homman järkevyydestä on keskustella jonkun vertaisen kanssa. Annamme mielellämme toimeksiantajiemme yhteystietoja referenssihaastattelua varten.

Haemme

Asiakaspalvelujohtajat
Palvelupäälliköt
Kumppanin johtamisen asiantuntijat
Henkilöt muihin asiakaspalvelun avaintehtäviin, kuten WFM ja laatuasiantuntijat
Asiantuntijat vaativiin kehitystehtäviin
Prosessikehittäjät
Asiakaspalvelun tietojärjestelmien asiantuntijat
Lue lisää Vuokrajohtaja-palvelusta

Saammeko etsiä teillekin huipputyypin asiakaspalvelun avaintehtäväänne

Kerromme mielellämme lisää