Asiakaspalvelun ulkoistus ja kumppanin johtaminen

Asiakaspalvelun ulkoistus ja kumppanin johtaminen

Tehdä itse vai ostaa ulkoa? Pystyisikö kumppani parantamaan palvelun tehokkuutta ja asiakaskokemusta?

Jutellaanko lisää?

Ulkoistaminen - uhka vai mahdollisuus?

Suomen kokenein ulkoistuksen asiantuntija

Ulkoistaminen voi auttaa asetettujen bisnestavoitteiden saavuttamisessa. Sekään ei kuitenkaan ole oikotie onneen. Markkinoilta löytyy osaavia palveluntarjoajia, mutta tekemämme kartoituksen Asiakaspalvelun ulkoistusmarkkina Suomessa mukaan yritysten tyytyväisyys ulkoistamiseen ja aikomukset kehittää ulkoistamista ovat matalalla tasolla. Näemme tässä asetelmassa paljon hukkaan heitettyä arvoa. Asian voisi hoitaa paremminkin!

Me olemme Suomen kokenein konsulttitoimisto asiakaspalvelukumppanin valinnassa. Meillä on rutkasti kokemusta pöydän molemmilta puolilta ja olemme erikoistuneet ulkoistukseen liittyvien karikoiden kiertämiseen. Autamme valitsemaan parhaan kumppanin, olipa kyseessä ulkoistaminen, sisäänveto, sopimuksen päivittäminen tai muu korjaus kumppanisuhteessa.

Hiottu valintaprosessi

Kestävää kumppanuutta

Olemme vuosien saatossa kehittäneet huippuunsa hiotun prosessin ulkoistuksen läpivientiin tarvemäärittelystä kilpailutukseen ja tuotannon siirtoon. Tunnemme markkinan ja tarjonnan lisäksi myös todellisen arjen markkinointipuheiden taustalla. Tiedämme mitä tulee vaatia ja miten tavoitteet asetetaan oikein ja kestävälle pohjalle. Avullamme onnistut kerralla ja saavutat ripeästi parhaan mahdollisen tuotanto- ja yhteistyömallin järkevin kokonaiskustannuksin.

Meidän filosofiamme lähtee kestävän kumppanuuden rakentamisesta molemmille osapuolille. Se vaatii molemminpuolista satsausta. Jos haet tason nostoa ja pitkäjänteistä kumppanuutta, niin meillä on loistavat valmiudet auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Jos olet valmis panostamaan menestykseen, me autamme sinua onnistumaan.

Valkoisen Hatun vinkit onnistuneeseen ulkoistamiseen

Valitse teetkö itse vai ostatko ulkoa. Varmista, että otat hyödyt irti valitsemastasi strategiasta
Panosta kumppanuuden johtamiseen, jos ulkoistat
Vaadi kumppaniltasi yhtä paljon kuin vaatisit omalta henkilöstöltäsi
Anna tilaa ja mahdollisuus onnistua

Me taidamme

Ulkoistuksen business case-laskennan
Kilpailutukset
Ulkoistussopimukset
Palvelutasosopimukset (SLAt)
Yhteistyön auditoinnit

Hanki ajantasainen kuva ulkoistuspalvelumarkkinasta

Jos pohdit ulkoistamiseen liittyviä asioita, meillä on sinulle lyömätön ehdotus! Olemme nimittäin jo valmiiksi kartoittaneet suomalaisen asiakaspalvelun ulkoistusmarkkinan ja siinä toimivat pelurit perinpohjaisesti. Hanki markkinakatsaus. Käydään se läpi yhdessä ja tehdään sen pohjalta faktapohjainen analyysi ulkoistamisen eduista, haitoista ja riskeistä yrityksesi tilanteessa.

Markkinakatsaus: Asiakaspalvelun ulkoistusmarkkina Suomessa 2020

Ole yhteydessä. Saamme yleensä yhdellä tapaamisella sovittua oikean etenemissuunnan ja askelmerkit

Kokemuksia

" Suosittelen White Hat Oy:n palveluita kaikille, jotka tarvitsevat asiakaspalvelun syväosaamista tai apua kilpailutuksiin ja ulkoistuksiin. Olen saanut paljon hyviä vinkkejä. Heillä on näkemystä koko toimialasta ja he tuntevat toimijat hyvin. "
Sanna Aalto
VR, Head of Customer Services, B2C and B2B
” White Hatin Samulin ja Lauran asiantuntemuksen huomaa. Heillä on alan substanssiosaamista, kokemusta asiakaspalvelusta, sen toteuttamisesta ja kehittämisestä. Myös prosessi- ja sopimusosaaminen on vahvaa; se miten ulkoistushanketta viedään eteenpäin, aikataulutetaan ja mitä vaiheita pitää ottaa huomioon.”
Pauliina Makkonen
Alma Media, johtaja

Kerromme mielellämme lisää