Ihmiset

Asiakaspalvelun Akatemia

Tulevaisuuden kestäviä toimintamalleja asiakaspalvelun tämän päivän johtajille ja asiantuntijoille

Asiakaspalvelun Akatemia on White Hatin ja kompetenssien kehittämistoimisto Prakton yhteistyössä toteuttama valmennuskonsepti.

Tulevaisuuden kestäviä toimintamalleja tämän päivän johtajille

Asiakaspalvelun parhaat käytännöt

Asiakaspalvelun Akatemia tarjoaa tukea ja valmennusta asiakaspalvelun kivenkoville ammattilaisille ja tulevaisuuden talenteille. Kohderyhmänä ovat asiakaspalvelun esimiehet, asiantuntijat ja johto.

Valmennusten kantava ajatus on tarjota ymmärrystä asiakaspalvelun parhaista käytännöistä. Keskitymme erityisesti johtamisen kannalta kriittisimpiin asiakaspalvelun ydinprosesseihin. Valmennuksen tarkoituksena on tuoda lisää valmiuksia ja työkaluja asiakaspalvelun päivittäiseen, tietopohjaiseen johtamiseen.

Valmennusten toteutus

Valmennussisällöt

Suurin osa valmennuksesta viedään läpi etävalmennuksena. Lisäksi pidetään lyhyitä intensiivijaksoja lähiopetuksena. Teoria ja käytännönläheiset harjoitukset vuorottelevat sopivassa suhteessa. Valmentajina toimivat White Hatin asiakaspalvelun arkkitehtien lisäksi asiakaspalvelun parhaat asiantuntijat meiltä ja maailmalta.

Sisällöt ammentavat maailman parhaiden asiakaspalveluiden opeista ja kokemuksista, soveltaen niitä suomalaisen asiakaspalvelun erityispiirteet huomioiden.

Asiakaspalvelun Akatemian vakioaiheita ovat mm:

-   Asiakaspalvelun strateginen, taktinen ja operatiivinen suunnittelu ja johtaminen
-   Tavoitteiden asettaminen
-   Faktaperusteinen ja osallistava toiminnan kehittäminen
-   Parhaat käytännöt ydinprosesseissa
-   Oman ja tiimin osaamisen johtaminen  

Vertaistukea onnellisesti elämäsi loppuun saakka

Tulevat valmennukset ja ilmoittautuminen

Valmennettava saa avukseen myös muun valmennusyhteisön tuen. Vertaistuen merkitys valmennusten aikana ja sen jälkeen voi olla ammatillisen kasvun kannalta avainroolissa.

Tiedot tulevista valmennuksista ja niihin ilmoittautuminen hoituu täältä:
https://whitehat.tapahtumiin.fi/fi

Räätälöidäänkö teille ihan oma valmennus?

Räätälöimme myös yrityskohtaisia valmennuksia, koulutuskokonaisuuksia ja oppimispolkuja täsmätarpeeseen.

Ole yhteydessä niin päätetään yhdessä soveltuuko tarpeeseesi paremmin räätälöity valmennus vai valmis valmennusmoduulimme.

Ota yhteyttä

Kokemuksia

" Kokeneena asiakaspalvelun johtajana yllätyin, miten paljon valmennuksesta tuli uusia ideoita ja työkalu- ja käytäntöön viemiseksi ja kokeiltavaksi. ”  
Asiakaspalvelujohtaja

Suorahaku

Suorahakuna parhaat osaajat asiakaspalvelun avainrooleihin. Kattavasta asiantuntijoiden verkostosta, syvällisellä ymmärryksellä täytettävästä työtehtävistä.

Avainhenkilö vaihtaa toisiin töihin? Organisaatio tarvitsee uutta verta ja osaamista? Organisaatiota ja sen rooleja järjestellään uusiksi? Suorahaku on tehokas ja nopea täsmäkeino akuutin osaamispuutteen paikkaamiseen.

Me tunnemme suomalaisen asiakaspalvelun avaintekijät

Parhaat tyypit eivät lue työpaikkailmoituksia

Kun omista joukoistanne ei löydy mitat täyttävää tekijää, me haemme sopivan osaajan, tarvitsetpa asiakaspalvelun johtajaa, palveluesimiestä tai asiantuntijaa. Jos tarvitset syvää asiakaspalvelun osaamista, kokeneita tyyppejä ja parhaiden käytäntöjen hallintaa, niin me löydämme tarpeeseesi sopivan tyypin.

Älä käytä aikaasi työpaikkailmoitusten kirjoittamiseen ja satojen työhakemusten lukemiseen. Valtaosa potentiaalisista osaajista ei ole aktiivisessa työhaussa. Siksi työpaikkailmoitukset eivät tavoita heitä.

Troolauksen sijaan huolella valittuja täsmäosaajia

Ymmärrämme syvällisesti eri asiakaspalvelutehtävien vaatimukset

Pitkä kokemus suomalaisen asiakaspalvelumarkkinan eri rooleissa on rakentanut meille Suomen parhaan verkoston koulutettuihin ja kokeneisiin asiakaspalvelun osaajiin. Olemme asiakaspalvelumarkkinan risteyskohdassa, jossa tapaamme ja käymme päivittäin keskusteluja asiakaspalvelun kovan luokan tekijöiden kanssa. Moni asiakaspalvelun ammattilainen kertoo meille myös urasuunnitelmistaan.

Tunnemme asiakaspalvelun ja sen eri tehtävien vaatimukset ja sudenkuopat. Tunnemme myös asiakkaidemme tilanteet; ja ihmiset, joiden kanssa haettava henkilö toimii. Siksi emme esittele loputtoman pitkiä listoja tarjokkaista vaan poimimme huolella ne sinulle soveltuvimmat kandidaatit.

Soveltuvimmat ammattilaiset - Nopeasti ja riskittömästi

Pääset riskittömästi liikkeelle. Haun käynnistäminen maksaa vain syntyvien kulujen verran ja maksat vain tuloksista. Sopivia kandidaatteja löytyy usein jo muutamissa viikoissa. Tähän mennessä olemmekin aina löytäneet asiakkaallemme sopivan henkilön.

Mainio tapa varmistua homman järkevyydestä on keskustella jonkun vertaisen kanssa. Annamme mielellämme toimeksiantajiemme yhteystietoja referenssihaastattelua varten.

Haemme

Asiakaspalvelujohtajat
Palvelupäälliköt
Kumppanin johtamisen asiantuntijat
Henkilöt muihin asiakaspalvelun avaintehtäviin, kuten WFM ja laatuasiantuntijat
Asiantuntijat vaativiin kehitystehtäviin
Prosessikehittäjät
Asiakaspalvelun tietojärjestelmien asiantuntijat
Lue lisää Vuokrajohtaja-palvelusta

Saammeko etsiä teillekin huipputyypin asiakaspalvelun avaintehtäväänne

Ota yhteyttä

Vuokrajohtaja palveluna

Muutoksen veturi tai lisää käsiä operatiiviseen johtamiseen? Pysyvän henkilöstön kaltainen ratkaisu - pysyvää henkilöstöä joustavammilla ehdoilla.

Kun muutoksen läpivientiin tarvitaan uutta verta tai luottopelaajasi jää pitkälle vapaalle, niin White Hatin Interim-palvelu on tapa hankkia apuun notkea ja monessa liemessä keitetty asiakaspalvelun ammattilainen.

Väliaikainen johtaja, eli Interim-johtaja, on kotonaan saneeraus-, uudistus- ja muissa muutostilanteissa. Ota yhteyttä, kun tarvitset pysyvän henkilöstön kaltaista resurssia mutta joustavammin ehdoin.

Osaamista väliaikaiseen tarpeeseen ja muutosten läpivientiin

Milloin vuokrajohtaja tai -asiantuntija on paras ratkaisu?

Väliaikaisen johtajan vetämänä voidaan viedä läpi erilaisia muutoshankkeita, käynnistää uusia toimintoja tai ajaa toimintoja alas. Vuokrajohtaja tai -asiantuntija on varteenotettava vaihtoehto myös silloin kun paikataan pysyvän henkilöstön pidempiä poissaoloja tai viedään läpi muutoksia, jotka edellyttävät osaamisen vahvistamista tilapäisesti.

Sillä voidaan paikata ja korjata vanhempain- tai vuorotteluvapaiden tai esimerkiksi pitkien sairaslomien aiheuttamaa osaamisvajetta.

Vuokrajohtaja tai-asiantuntija on usein toimiva ratkaisu muutoksen hetkellä. Muutosten läpivienti vaatii usein tuoreita ajatuksia ja uutta osaamista.

Tarve voi kuitenkin olla väliaikainen. Tuore näkökulma auttaa vuokrajohtajaa tai -asiantuntijaa toimimaan positiossaan tavallista muutoksentekijää objektiivisemmin. Lisäksi vältytään tarpeettomalta byrokratialta ja mielipahalta siinä vaiheessa, kun positiota ei enää tarvita.

Rajattu muutosprojekti, jossa tarvitaan esimerkiksi kokenutta asiakaspalvelun vetäjää, esimiestä tai asiantuntijaa väliaikaisesti on optimaali juuri ulkopuoliselle interim-johtajalle tai -asiantuntijalle. Rajatun kestoinen projekti on usein motivoiva tehtävä monessa mukana olleelle ja vaihtelua kaipaavalle asiakaspalvelun ammattilaiselle.

Interim-johtaja tai -asiantuntija uudistaa toimintaa sisältäpäin

Vuokrajohtajan ja -asiantuntijan edut

Usein muutos on helpompi saada “tarttumaan” kun se mielletään organisaation sisältä tapahtuvaksi. Vuokrajohtaja, -esimies tai -asiantuntija sulautuu osaksi organisaatiota ja vaikuttaa organisaation sisältä käsin.

-   Yksinkertainen kuukausihinta sisältää koko palvelun
-   Täsmätarpeeseen hankittu osaaja nopeasti käyttöön
-   Ei kiinteitä kustannuksia
-   Ei työsuhdetta tai siihen liittyvää byrokratiaa
-   Ei erillisiä rekrytointikustannuksia

Miksi interim-resurssi kannattaa hankkia meiltä?

Vuokrajohtaja + konsultointipalvelu

-   Tunnemme syvällisesti asiakaspalvelun eri tehtävien vaatimukset
-   Meillä on laaja verkosto alan syväosaajiin ja ajantasainen tieto asiakaspalvelun osaajamarkkinasta
-   Konsultointiin yhdistettävä palvelu skaalautuu tilanteen mukaan
-   Osaamme huomioida myös organisaation kulttuurin vaatimukset
-   Osaajia myös vaativiin asiakaspalvelun muutoshankkeisiin

Meillä on myös uniikki mahdollisuus tarjota vuokrahenkilö yhdistettynä White Hatin konsultointipalveluun, jolloin voidaan hyödyntää myös White Hatin syväosaamista muutoksen tukemiseen ja vuokrajohtajan sparraamiseen.

Meidän kauttamme löydät interim-osaajia seuraaviin rooleihin

-   Asiakaspalvelujohtajat
-   Palvelupäälliköt
-   Kumppanin johtamisen asiantuntijat
-   Henkilöt muihin asiakaspalvelun avaintehtäviin, kuten WFM ja laatuasiantuntijat
-   Asiantuntijat vaativiin kehitystehtäviin
-   Prosessikehittäjät
-   Asiakaspalvelun tietojärjestelmien asiantuntijat

Haluatko huipputyypin tilapäiseen tarpeeseen?

Kerro meille tarpeestasi. Autamme tarvittaessa myös tehtäväkuvan tarkentamisessa ja kerromme kuinka paljon soveltuvaa osaamista työvoimamarkkinassa on tarjolla.

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää?

profiilikuva_Laura Paloposki

Laura Paloposki

PARTNER

Laura on 360 asteen näkökentällä varustettu asiakaspalvelun syväosaaja, jolla on yli 20 vuoden kokemus asiakaspalvelun tuloksekkaasta johtamisesta ja kehittämisestä sekä linjaesimiehen että palveluntuottajan roolissa. Suomessa on enemmän isoja asiakaspalveluorganisaatioita joiden toimintaa Laura on ollut muotoilemassa kuin niitä joissa ei ole.

Kymmenet toteutusprojektit ovat auttaneet rakentamaan syvän tuntemuksen asiakaspalvelun toimivista ratkaisumalleista halki toimialojen - niin Suomessa kuin muuallakin. Tulokset puhuvat puolestaan. Käytännön kokemuksen pohjana ovat Customer Operations Performance Centerin hyvät käytännöt sekä kansainvälinen asiantuntijoiden verkosto, joka auttaa pysymään kehityksen kärjessä.

Laura on sertifioitu COPC Implementation Leader.

profiilikuva_Samuli Ketola

Samuli Ketola

PARTNER

Samuli on analyysityön, projektoinnin ja muutoksen johtamisen spesialistimme, jonka repertuaariin kuuluvat kehityshankkeet aasta ööhön. Aiheeksi sopivat asiakaskokemus, prosessikehitys, organisaatioiden integraatio, johtamisjärjestelmät ja mittaristot sekä asiakaslähtöinen toiminnan kehittäminen ja jatkuva parantaminen.

Freesi näkökulma asiakaspalvelun kehittämiseen pohjautuu vuosien kokemukseen sekä asiakaspalvelun konsultoinnista että liiketoiminnan kehittämisestä ja strategiatyöstä. Projektointipraktiikan perustana on mieletön määrä kehitysprojekteja ja muutoshankkeita korporaatio-ympäristössä. Sukkuloi sujuvasti suorittavalta tasolta ylimpään johtoon pelkästään paitaa vaihtamalla.

Samuli on sertifioitu COPC Implementation Leader.